Het Persoonlijk LeiderschapsLab


De plek om persoonlijke transities te realiseren

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.Elk leven kent momenten waarop het (nog) niet helemaal duidelijk is waar je heen wil, waarop je behoefte hebt aan een duidelijk kompas en handvatten om belemmeringen te overwinnen en daadwerkelijk stappen te zetten. Het kan zijn dat je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan, dat je privé situatie vraagt om een nieuwe oriëntatie of beide. Misschien kriebelt er al lange tijd iets en is het nu de tijd om daar gehoor aan te geven.

Het Persoonlijk LeiderschapsLab biedt je de inspiratieplek waar je jouw vraag samen met anderen kunnen verkennen. Om vervolgens keuzes te maken die kloppen.

Wanneer is het Persoonlijk LeiderschapsLab iets voor jou?

  1. Je staat op een kruispunt in je leven en hebt behoefte aan een kompas om keuzes te maken die voor jou kloppen
  2. Je bent op zoek naar een nieuwe baan en wil een keuze maken die past bij wie jij bent, wat je wilt en wat je kan.
  3. Je weet wel wat je wil, maar je hebt moeite om vorm aan je bezieling te geven

Het Persoonlijk LeiderschapsLab is een veilige en uitdagende plek om met een of meer van bovenstaande vraagstukken vanuit bezieling en verbinding aan de slag te gaan. Met de Theory U van Otto Scharmer als leidraad bieden wij je tal van verdiepende en inspirerende oefeningen en materiaal om je vraag – samen met andere Lab deelnemers – te verkennen en te komen tot keuzes en concrete resultaten die voor jou ‘kloppend’ zijn.

Gedurende de eerste drie maanden krijg je intensieve begeleiding bij jouw proces, van het onderzoeken van blinde vlekken tot het neerzetten van concrete resultaten. Je zal zien dat je zeker niet de enige bent die tegen bepaalde issues aanloopt. Als deelnemers in de groep bied je ook elkaar inspiratie en nieuwe inzichten en, niet onbelangrijk, een waardevolle spiegel. Naast het werken in de groep biedt het Persoonlijk LeiderschapsLab ook individuele coaching.

Na deze drie maanden heb je bepaald wat voor jou het lonkend perspectief is en heb je op zijn minst de eerste stappen gezet. Zolang jij dat wenst kun jij, door te kiezen voor een vervolg, gebruik blijven maken van de inspiratie en de leeromgeving die zowel het fysieke als virtuele LeidersschapsLab biedt.

Meer weten? Vraag hieronder de brochure voor het Persoonlijk LeiderschapsLab aan!

Stuur mij meer informatie over het Persoonlijk LeiderschapsLab

* vereist