Het Professioneel Leiderschapslab


De plek om jouw project vanuit nieuw leiderschap vorm te geven

The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.

Voor (toekomstige) leiders is het vaak een zoektocht om hun plek in de organisatie waarvoor zij werken in te nemen op een wijze die bij hen past en die recht doet aan hun ambities en drijfveren.

Het Professioneel LeiderschapsLab biedt je de inspiratieplek waar jij je hun talent en potentieel kunt ontdekken en hiermee experimenteren. Om vervolgens in te zetten in de context waarin je werkt.

Wanneer is het Professioneel LeiderschapsLab iets voor jou?

  1. Je staat op het punt in je carrière waarop jij aan het ervaren bent wat het is om leiding te geven. Je bent op zoek naar houvast en inspiratie om een leiderschapsstijl te ontwikkelen die past bij wie jij bent en wie jij als leider wilt zijn.
  2. Je hebt de bezieling om iets betekenisvols neer te zetten, maar bent nog zoekende hoe jij dit vanuit jouw talent en potentieel concreet vorm aan kunt geven

In het Professioneel LeiderschapsLab inspireren (toekomstige) leiders – die geloven in een nieuwe vorm van leiderschap – elkaar om hun professionele leidersrol verder te ontwikkelen en in te zetten voor een concreet business- of maatschappelijk ‘project’ waaraan zij zich verbonden voelen. De deelnemers fungeren als elkaars hulpbron bij het verdiepen van zowel inhoudelijke, procesmatige als gedragsaspecten rond de casus die zij inbrengen.

Gedurende de eerste drie maanden krijg je intensieve begeleiding bij jouw proces, van het onderzoeken van blinde vlekken tot het neerzetten van concrete resultaten. Je zal zien dat je zeker niet de enige bent die tegen bepaalde issues aanloopt. Als deelnemers in de groep bied je ook elkaar inspiratie en nieuwe inzichten en, niet onbelangrijk, een waardevolle spiegel. Naast het werken in de groep biedt het Professioneel LeiderschapsLab ook individuele coaching.

Na deze drie maanden heb je richting gegeven aan jouw project en heb je ook de eerste stappen gezet. Zolang jij dat wenst kun jij, door te kiezen voor een vervolg, gebruik blijven maken van de inspiratie en het leeromgeving die zowel het fysieke als virtuele LeidersschapsLab biedt.

Speciaal voor Teamleiders bieden we nu ook het LeiderschapsLab voor Teamleiders aan!

Stuur mij meer informatie over het Professioneel LeiderschapsLab

* vereist