Het Executive LeiderschapsLab


De plek om samen betekenisvolle transities te realiseren

“De essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen, niet meer volgers.”Executives weten wat het is om eindverantwoordelijk te zijn. Zij kennen als geen ander het spanningsveld met uiteenlopende belangen waarin zij moeten acteren.

Soms belemmert de complexe context hen datgene te doen wat zij werkelijk willen.

Voor hen biedt het Executive LeiderschapsLab de inspiratieplek waar zij in een veilige omgeving zichzelf helemaal mogen laten zien en samen met andere leiders kunnen verkennen en ontdekken hoe zij hun invloed en potentieel met ziel en zakelijkheid aan hun project kunnen verbinden.

Wanneer is het Executive LeiderschapsLab iets voor jou?

  1. Je bent een ervaren executive die samen met andere leiders geïnspireerd wil worden door nieuwe vormen van leiderschap. Je wil met elkaar kunnen sparren over wat dit voor jou kan betekenen bij het realiseren van het  project waar jij je aan verbonden voelt.
  2. Je hebt je verbonden aan een betekenisvol ‘project’, maar bent nog zoekende hoe jij alle betrokkenen op een effectieve wijze kunt laten samenwerken om het project te laten slagen

In het Executive LeiderschapsLab inspireren leiders, bestuurders en toezichthouders elkaar om hun potentieel en invloed aan te wenden vanuit het geven van betekenis. Het doel is om vanuit het LeiderschapsLab met hoofd, hart en handen een concreet resultaat neer te zetten wat op een duurzame manier zal bijdragen aan organisatie en/of maatschappij.

Niet alleen de bovenstroom maar vooral ook de onderstroom, de niet zichtbare belemmerende factoren, komen hierbij aan bod. En aangezien authentiek leiderschap van binnenuit komt zal jouw persoonlijke ontwikkeling hierin veel aandacht krijgen. Naast het werken met de groep deelnemers wordt in het LeiderschapsLab om deze reden ruimte gemaakt voor individuele coaching.

Je krijgt intensieve begeleiding bij jouw proces, van het onderzoeken van blinde vlekken tot het neerzetten van concrete resultaten.. Naast het werken in de groep biedt het Executive LeiderschapsLab ook individuele coaching. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het on-line LeiderschapsLab waarin deelnemers elkaar kunnen blijven inspireren.

Stuur mij meer informatie over het Executive LeiderschapsLab

* vereist