Leiderschaps-/Executive coaching


insp-leiderschap-liggendVoor wie groeit naar een meer invloedrijke plek in maatschappij of organisatie, is het van belang dat de persoonlijke vaardigheden en het bewustzijn mee kunnen groeien. De situatie en daarbij horende vraagstukken worden immers complexer, er hangt meer van jouw handelen af.

Meer complexe vraagstukken vragen een aanpak die daarop is afgestemd. Onze coaching en methodieken zijn gebaseerd op vooruitstrevende zienswijzen op het gebied van nieuw leiderschap, organiseren en transformeren. Behalve als coach kunt u ons ook als sparringpartners zien.

Goed leiderschap vereist een heel scala aan vaardigheden, die zelfs volledig complementair aan elkaar kunnen zijn. Een aantal zal als natuurlijk aanvoelen, andere kosten meer moeite. Op het ene moment moet je bijvoorbeeld zeer zakelijk kunnen zijn, op het andere meer verbindend, vaak beide tegelijkertijd. De coaching zal er op gericht zijn je authentieke autoriteit te leren kennen en zo goed mogelijk in te zetten. Je zal je meer bewust worden waar je natuurlijke kracht zit, maar ook wat je valkuilen zijn. Onze talent- en drijfverenanalyse is hierbij een krachtig instrument.
Als coach zullen wij soms confronterend zijn en een spiegel voorhouden, maar je zeker ook veel inspiratie bieden om ongekende mogelijkheden bij jezelf te ontdekken.