Wie wij zijn


Ruimte voor Veranderen is een cocreatie van Han Oei & Ineke Bueno

Profielfoto Han Oei 400x400

Han Oei

Als perspectiefbieder pur sang begeleid ik organisaties en hun mensen bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door het creëren van ruimte voor bewustzijn en beweging richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat.

Wat ik ervaar  – in al die 20 jaar dat ik organisaties begeleid – is dat zowel leidinggevenden als hun medewerkers zich vaak in hun ruimte beperkt voelen in het doen van datgene wat zij écht willen. Dit gaat veelal ten koste van werkplezier, samenwerking en resultaat. Stel je eens voor dat iedereen de ruimte ervaart om hun volledige talent en potentieel in te zetten voor het verbinden en realiseren van zowel persoonlijke als gedeelde ambities en doelen? Dat is precies waarom ik Ruimte voor Veranderen – naast Oei voor Groei en Leef je Talent –  in de wereld heb gezet. Met als ambitie om organisaties duurzaam waardevoller te laten zijn en mensen die voor en met hen werken gelukkiger en daarmee ook productiever. Hoe mooi zou dat zijn?

 

Ineke Bueno

Ineke Bueno

Zowel privé als in mijn werk als coach ben ik altijd iemand geweest die van mogelijkheden uitgaat, oog heeft voor dat wat er wél is én voor het potentieel wat misschien nog ontwikkeld kan worden. Vanuit die blik is elk ‘probleem’ een signaal en een kans om eens vanuit een ruimer perspectief te bekijken waarom de huidige aanpak misschien niet zo goed werkt en wat er, ook op de lange termijn, te winnen valt. Dit geldt voor een ieder individueel, maar zeker ook voor teams en organisaties.

Het oude loslaten om ruimte te maken voor een nieuwe ontwikkeling kan weerstand oproepen, zowel bij jezelf als bij de omgeving. Omgaan met die weerstand en er weer een inspirerend, creatief én effectief proces van maken, is waar ik bij begeleid, daarbij qua methodiek werkend met ‘de krenten uit de pap’, waardoor we in zeer korte tijd heel veel kunnen bereiken. In deze tijd van transitie, waarin veel oude vormen uit elkaar vallen om plaats te maken voor nieuwe, meer duurzame projecten, coach ik graag de ‘nieuwe’ leiders die het lef hebben om aan deze ontwikkelingen vorm te geven en voor de troepen uit te gaan. Dat kan over persoonlijke ontwikkeling gaan, maar ook over het ontwikkelen van leiderschap in organisatie-of maatschappelijke context. Zou je meer ruimte willen pakken om jouw waarden en denkbeelden vorm te geven? Laten we een afspraak maken!

Samen met onze partners willen wij leiders van nu en de toekomst ondersteunen bij succesvol en duurzaam veranderen. Door hen en hun medewerkers te leren handelen, verbinden en bij te dragen vanuit het hart. Door te kiezen voor mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en te acteren vanuit eco- in plaats van ego-bewustzijn.

Ruimte voor Veranderen kijkt anders naar vraagstukken en is altijd op zoek naar het lonkend perspectief, de kans achter het verhaal, het potentieel. Zo kijken wij naar de individuen en de teams die wij mogen begeleiden, en naar de organisaties waarin zij werken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *