Hoe wij het doen


samenwerking ganzen

In onze werkwijze laten we zien dat team-en organisatiedoelen duurzamer zijn en sneller worden behaald wanneer mensen zich met hun talent en potentieel hieraan kunnen verbinden.
De interventies en instrumenten die wij hanteren zijn gebaseerd op vooruitstrevende zienswijzen op het gebied van nieuw leiderschap, organiseren en transformeren.

Wat kan je van ons verwachten?
Allereerst zullen we goed met elkaar afstemmen wat precies de situatie, de vraag en de verwachting is en wat de mogelijkheden (budget, tijd, etc.) zijn.
Wij zullen daarna een voorstel doen voor een programma, waarin een zo groot mogelijke bijdrage geleverd kan worden aan het vrijmaken en vormgeven van het potentieel.
Het wordt dus altijd, hoe uitgebreid ook, een programma op maat.
In het programma zelf zullen we van alle deelnemers het commitment vragen om nieuwe inzichten ook daadwerkelijk om te zetten in concrete acties. Daarmee is het niet een programma van vrijblijvend consumeren, maar van actief aangaan en mede-vormgeven.
We vragen je hoofd, hart en handen te verbinden.
In alle werkvormen waarmee wij werken zullen wij zowel het belang van de individu als het belang van het collectief bewaken. Respect en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

Wij laten ons hierbij inspireren door vooruitstrevende zienswijzen op het gebied van nieuw leiderschap, organiseren en transformeren.

Een selectie:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *