Ruimte voor Veranderen 2.0


transformatie-vlinderRuimte voor Veranderen is voortdurend in ontwikkeling. Onder het motto: ‘Practice what you preach’ kijken ook wij voortdurend naar wat er wil ontstaan. Dit vraagt om af en toe stil te staan en samen te kijken naar wat wij ieder afzonderlijk en gezamenlijk willen. En los te laten wanneer het oude niet meer werkt. Om van daaruit weer opnieuw te creëren.

Voor Ruimte voor Veranderen betekent dit proces dat mede-oprichter Kikki Lindeman voor dit moment een stap terug heeft gedaan. Om ruimte te creëren voor wat nu haar aandacht vraagt. Zij is zeker niet uit beeld, en zal als ambassadeur betrokken blijven en waar wenselijk haar expertise in blijven brengen.

Haar voortrekkersrol is overgenomen door Ineke Bueno. Met haar drive om altijd de focus te leggen op de – soms nog niet zichtbare –  kansen en mogelijkheden vanuit het aanwezig potentieel, geeft zij hart en ziel om Ruimte voor Veranderen door te ontwikkelen naar de inspiratieplek voor mens en organisatie om duurzaam waarde te creëren; door hen te stimuleren dát te gaan doen wat zij werkelijk willen.

De verandering gaat ook gepaard met de doorontwikkeling van onze website en diensten. Via een periodieke eZine houden we je op de hoogte en willen wij jou inspireren met vernieuwende inzichten, blogs, praktijkverhalen, video’s en nieuws rond nieuw leiderschap en organisatie- en teamontwikkeling.

Ontvang ons gratis eZine vol inspiratie

* vereistOver Han Oei

Als perspectiefbieder pur sang begeleid ik organisaties en hun mensen bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door het creëren van ruimte voor bewustzijn en beweging richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat. Met als ambitie om organisaties duurzaam waardevoller te laten zijn en mensen die voor en met hen werken gelukkiger en daarmee ook productiever. Hoe mooi zou dat zijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *