ESF-Subsidie aanvragen voor duurzame inzetbaarheid medewerkers


 

Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF een bijdrage. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen hiervoor subsidie aanvragen.

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. De thema’s en interventies van Ruimte voor Veranderen komen mogelijk voor deze subsidie in aanmerking. Zoals advisering op het gebied van duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling al dan niet gebruikmakend van waardevolle instrumenten, zoals de Odin Development Compass.

Er is voor het  thema Duurzame Inzetbaarheid nu maximaal € 22.000.000,- beschikbaar. Maximaal 50% van de projectkosten kan worden vergoed met deze subsidie. U kunt maximaal €10.000,- aanvragen.

Hulp bij aanvragen

Projecten die voor de ESF-subsidie in aanmerking komen, moeten aan een aantal criteria voldoen. Wij kunnen u helpen met het invullen van de aanvragen.

Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van de ESF-subsidie, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Direct contact opnemen

U kunt direct contact opnemen met Han Oei, telefoonnummer 06-33 79 46 81.

Meer informatie

Op de website van Agentschap SZW vindt u meer informatie over deze ESF- subsidie regeling. http://www.agentschapszw.nl/subsidies/duurzame-inzetbaarheid-esf-2014-2020


Over Han Oei

Als perspectiefbieder pur sang begeleid ik organisaties en hun mensen bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door het creëren van ruimte voor bewustzijn en beweging richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat. Met als ambitie om organisaties duurzaam waardevoller te laten zijn en mensen die voor en met hen werken gelukkiger en daarmee ook productiever. Hoe mooi zou dat zijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *