Ruimte voor Veranderen ziet het licht


Han Oei & Kikki Lindeman

Han Oei & Kikki Lindeman

Na een periode van broeden, voelen en voortdurend dialoog kondigen wij vol passie en ambitie de geboorte aan van Ruimte voor Veranderen, een samenwerkingsinitiatief van Oei voor Groei en Bureau Linde. Ons antwoord op de trends en uitdagingen van deze tijd en die twee weken geleden zo treffend werden gepresenteerd in de Trendrede 2015. Maak kennis met onze visie op het creëren van ruimte en het geven van richting aan de heropbouw van betekenis in onze samenleving, onze organisatie en voor onszelf als individu.

Ruimte voor Veranderen richt zich op het creëren van de voorwaarden voor en het realiseren van veranderingen die wel slagen. Zodat mens en organisatie kunnen groeien en ontwikkelen.

Graag gaan wij met u in dialoog om te sparren over uw lonkend perspectief. En hoe de ruimte te creëren om dit te realiseren.

Interesse? Neem contact met ons op. Of kom naar onze inspiratieworkshop ‘Ervaar ruimte voor veranderen op 6 november.

 


Over Han Oei

Als perspectiefbieder pur sang begeleid ik organisaties en hun mensen bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door het creëren van ruimte voor bewustzijn en beweging richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat. Met als ambitie om organisaties duurzaam waardevoller te laten zijn en mensen die voor en met hen werken gelukkiger en daarmee ook productiever. Hoe mooi zou dat zijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *