Over veranderingen die wel slagen


Welkom bij de nieuwe website van Ruimte voor Veranderen.

Ruimte voor Veranderen richt zich op het creëren van de voorwaarden en het realiseren van veranderingen die wel slagen. Zodat mens en organisatie kunnen groeien en ontwikkelen.

Ruimte voor Veranderen is een samenwerkingsinitiatief van Oei voor Groei en Bureau Lindeman.


Over Han Oei

Als perspectiefbieder pur sang begeleid ik organisaties en hun mensen bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door het creëren van ruimte voor bewustzijn en beweging richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat. Met als ambitie om organisaties duurzaam waardevoller te laten zijn en mensen die voor en met hen werken gelukkiger en daarmee ook productiever. Hoe mooi zou dat zijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *